MENU

2018

University Residence I

West University Place, TX

Located on a bustling street in the heart of the city, University Residence displays strong horizontal clean lines with bold massing of limestone walls. Designed for a family with young children it was important to keep privacy in mind while balancing the importance to respond to the urban streetscape. The front entry courtyard wraps the facade to create a defined play area and maximize privacy from the busy street while still allowing for an abundant amount of natural light to enter the home through the floor to ceiling windows. The interior is designed as an open concept where formal living, dining, family room, kitchen and mud room interconnect, setting the stage for the chaotic day to day hustle that comes with all young families.

Next Project